Lokala träffar

Medlemsträff med dietinriktning i Stockholm
Söndagen den 31 augusti 2014 har BAN! medlemsträff. Alla medlemmar som vill och kan är hjärtligt välkomna. Det går också bra att ta med en anhörig eller god vän.

Vi har glädjen att presentera Catrin Johans som är mamma till en flicka med autism. Catrin har skrivit två kokböcker om specialkost för barn med autism, och hon har nyligen publicerat boken ” Överlevnadsguide för desperata föräldrar till speciella barn” . Catrin kommer att berätta om böckerna, och om familjens erfarenheter av olika behandlingar som t ex diet och kosttillskott. Det kommer att finnas utrymme för frågor.

Dag: sön 31 aug

Tid 14.00-16.00

Plats: ABF huset,Skånerummet, 5 tr, Sveavägen 41, Stockholm

Meddela gärna i förväg om du tänker komma så ordnar i fika till alla.

OSA:

Hjärtligt välkomna!

 

——————————————————-

Tidigare träffar:

Medlemsträff den 11 februari 2012 – tema Recept och Bakning

Lördagen den 11 februari välkomnar BAN! sina medlemmar till en medlemsträff där vi pratar om matlagning och bakning utan gluten, mjölk och soja. Mötet är öppet för BAN-medlemmar och kostnadsfritt. Det finns möjlighet att bli medlem på plats. Ta gärna med de kokböcker, recept eller liknande som du tycker är bra för att tipsa andra.

När: 11 februari  2012, kl 14 – 16
Var: Styrmansgatan 29, i Elimkyrkans lokaler på Östermalm i Stockholm

Anmäl dig på [email protected]

Om du inte kan vara med får du gärna lägga frågor på forumet så ska vi posta de svar som förhoppningsvis kommer fram  efter mötet. Det finns också en särskild avdelning på forumet för recept, vi blir  glada om ni vill lägga era favorit recept där. Om du inte själv vill logga in på forumet så går det bra att maila oss recept så ordnar vi att de kommer på forumet.

 

Vi jobbar på att erbjuda fler mötestillfällen via internet  för att öka möjligheten för alla medlemmar att delta.

 

 

 

Tidigare medlemsträffar:

Medlemsträff med tema ”Kosttillskott vid autism” den 11 juni 2011

Lördagen den 11 juni välkomnar BAN! sina medlemmar till en medlemsträff med tema ”kosttillskott vid autism”.  Mötet är öppet för BAN-medlemmar och kostnadsfritt. Det finns möjlighet att bli medlem på plats.

När: 11 juni 2011, kl 13- 16
Var: Styrmansgatan 29, i Elimkyrkans lokaler på Östermalm i Stockholm

För dig som inte kan vara med så har vi skapat en särskild tråd på vårt forum med namnet ”Medlemsträff – tillskott” och där kan du  ställa frågor om ämnet som vi sen tar upp på mötet och besvarar i forumet efteråt.

Anmäl dig på

Vi jobbar på att erbjuda fler mötestillfällen via internet  för att öka möjligheten för alla medlemmar att deltaga.

Varmt välkommen till BANs medlemsträff 29 januari 2011
Temat för denna medlemsträff är olika dieter som används inom DAN protokollet. De dieter som kommer att diskuteras under mötet är den kasein- och glutenfria dieten, lågoxalat dieten, samt SCD kost. Föräldrar med erfarenhet av att använda de olika dieterna kommer att finnas på plats för att leda diskussionen. Förhoppningsvis blir det även tid till att diskutera recept, och var man bäst köper de ingredienser som behövs.

Tid: Lördagen den 29 Januari 14-17.
Plats: Skytteholmsparken, Nybodagatan 9, Solna.

Välkommen på BANs medlemsträff 27 november 2010
Temat för denna medlemsträff är Amy Yaskos behandlingsprotokoll för autistiska barn. För mer information om hennes metod, se www.dramyyasko.com/.

Föräldrar som har startat med hennes protokoll kommer att finnas på plats och dela med sig av sina erfarenheter.

Tid: Lördagen den 27 November 2010 kl 13-16.
Plats: Saltsjö Duvnäs Tennishall, Bävervägen 2 i Saltsjö-Duvnäs, Nacka.

Edit