Forum

Vi har stora problem med spam på vårt forum just nu vilket gör det svårare att få svar på trådar. Men det finns fortfarande många värdefulla trådar med information gömt bland spamtrådarna. Tills vi löst detta rekommenderar vi att du använder dig av sökfunktionen i forumet och söker efter det du är intresserad av (tex diet, tillskott, hbot, recept, yasko, behandling  osv). Vi hoppas kunna lösa detta snart.

———————————————-

Välkommen till vårt forum. Här kan du fritt diskutera allt som rör autism. Tänk på att all information i forumet kommer från enskilda medlemmar, vanligtvis inte experter eller läkare, och det är upp till var och en att göra sin egen bedömning.

I forumet är skribenterna  själva ansvariga för innehållet. Vi accepterar inte personliga angrepp på enskilda individer, och inte heller nedsättande omdömen om kön, etnicitet, religion, funktionshinder eller sexuell läggning. BAN!  förbehåller sig rätten att stryka delar av eller hela inlägg som inte uppfyller dessa regler. Kommersiella budskap och spam raderas.

Gå till forumet